La Diana

Escola de Teatre i Teatre Musical La Diana

Benvinguts

La Diana és una escola d’arts escèniques inspirada en el mètode Stanislavski, que utilitzen altres centres com Actor’s Studio de Nova York.

Amb el nostre mètode, cada alumne farà un treball d’investigació basat en l’assaig, l’autocrítica i en l’avaluació continuada de cada exercici per trobar les eines necessàries per ser actors i actrius professionals, espontanis, creatius, participatius i constructius.

Volem aconseguir que l’alumne experimenti les emocions reals que viu el personatge jugant a creure i viure les situacions de l'”aquí i ara” de l’escena.

Som l’única escola de la província que ofereix un Graduat professional de Teatre Musical i/o d’Arts Escèniques amb uns horaris flexibles per poder compaginar amb el teu dia a dia, i amb la possibilitat d’escollir entre una àmplia gamma de programes d’arts escèniques que inclouen interpretació, dansa, cant, producció, cinema, càsting, dicció catalana i castellà, Repertori Musical, etc.

 

Un dels nostres objectius com a escola és aconseguir que el nostre alumnat treballi de la interpretació. Acompanyem des d’un inici en la cerca de càstings, col·laborem amb representants i portem a actos/actrius i directors/es en actiu per apropar el món laboral a l’escola.

01 Graduats disponibles

Graduats
Estigues atent/a de les nostres novetats com activitats i cursos que realitzem a La Diana. Si vols estar informat, subscriu-te al nostre butlletí!

02 Cursos disponibles

Cursos anuals
Descobreix els nostres cursos anuals de Teatre Musical, cursos d’Art Dramàtic, Curs Preparatori i Grup de Joves.

03 Preinscripció

Prova d’accés

Curs intensiu d’una setmana per a accedir a qualsevol curs de l’escola La Diana. Registra’t aquí i t’expliquem el funcionament.

Contacte

Informació de contacte

La Diana – Escola de Teatre i Teatre Musical

Subscriu-te

A la nostra Newsletter

  La Diana Escola de Teatre logo blanc

  La Diana és una escola d'arts escèniques inspirada en el mètode Stanislavski, que utilitzen altres centres com Actor's Studio de Nova York.

  ×

  Hola!

  Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a hola@ladiana.cat

  × Et podem ajudar?