L’actor i la càmera (TV) amb Esteve Rovira
L’actor i la càmera (TV) amb Esteve Rovira

L’actor i la càmera (TV) amb Esteve Rovira

260 €
Instructor
La Diana
Reviews
Rating
L'actor i la càmera (TV) amb Esteve Rovira

Sobre aquest curs

És un curs intensiu impartit pel director Esteve Rovira, director de les sèries com: “Com si fos ahir” (TV3), “La Riera” ( TV3), “El cor de la ciutat” (TV3), “Laberint d’Ombres” (TV3), “Nissaga de poder” (TV3), etc. i pel·lícules com “Serrallonga”, “Sed de sangre”, “El dret d’estimar”, etc.

 

En aquest curs es treballarà el llenguatge audiovisual. Coneixereu els diferents plànols i el seu valor dramàtic i amb la interpretació de diferents textos i monòlegs per posar en pràctica tot el que s’ha après. Per finalitzar es posarà en pràctica com encarar un càsting.

 

*Els alumnes s’emportaran el material gravat durant el curs.

Dissabte 6 d'abril de 10h a 19h (1h de descans).

Diumenge 7 d'abril de 10h a 14h.

El curs és de 150€ (Matrícula inclosa).

Pels alumnes de l'escola el cost és de 125€ (Matrícula inclosa).

Per accedir al curs has de tenir més de 18 anys.
No és necessària experiència acadèmica i/o laboral com a actor o actriu.

 

Pots fer la preinscripció a:
- Venint a l'escola (Pg. d'Olot 68-70 de Girona)
- Contactant amb nosaltres al correu hola@ladiana.cat o als telèfons de contacte 872 04 06 33 / 644 25 18 00
- Via web mitjançant el formulari de Reserva Curs (formulari part superior dreta).

 

*Places limitades.

Esteve Rovira i Illa (Sant Esteve de Palautordera, Vallès Oriental) és director de cinema i televisió català. La seva primera pel·lícula (Sed de sangre, 1973) la realitza amb només tretze anys, protagonitzada per gent del poble, i des d'aleshores fins avui s'ha dedicat al cinema però sobretot a la televisió. Ha dirigit, entre d'altres, les sèries de TV3 El Cor de la Ciutat, Serrallonga, la llegenda del bandoler i La Riera fins a la darrera temporada (2017).

 

Actualment treballa com a director a la sèrie de tv3 Com si fos ahir. Ha treballat com a ajudant de direcció amb diversos directors, com Ricard Reguant i Paul Naschy. Com a director, un dels seus projectes més reconeguts ha estat la pel·lícula Serrallonga, la llegenda del bandoler (2008) minisèrie de dos episodis produïda per TVC-TVE i Oberon Cinematogràfica. La pel·lícula s'ha venut a una trentena de països i s'ha estrenat ja a la Xina, Rússia, Polònia, Finlàndia, Romania, Alemanya, Bèlgica, Holanda, Corea, Iran, Jordània, Mèxic, EUA, etc.

Es poden escollir entre dos horaris: Matí Dilluns (de 10 a 13h) Dimecres (de 10 a 13h) Divendres (de 9 a 13h) Tarda Dilluns (de 19 a 22h) Dimecres (de 19 a 22h) Divendres (de 18 a 22h)

5
Curs Preparatori

5 Readings
Reading: Cant
minute
Reading: Dansa
minute
Reading: Training
minute
Reading: Interpretació
minute
Reading: Preparació
minute
La Diana Escola de Teatre logo blanc

La Diana és una escola d'arts escèniques inspirada en el mètode Stanislavski, que utilitzen altres centres com Actor's Studio de Nova York.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a hola@ladiana.cat

× Et podem ajudar?