La Diana
NotíciesIntensiu amb el director Esteve Rovira

Intensiu amb el director Esteve Rovira

Durant el primer cap de setmana després de Setmana Santa, els alumnes van poder treballar amb el reconegut director català Esteve Rovira. Amb una llarga trajectòria dirigint sèries com “Com si fos ahir”, “La Riera”, “El cor de la ciutat” on va guanyar el premi Omnium Cultural com a millor sèrie de ficció i pel·lícules com “Serrallonga, la llegenda del bandoler” nominada a millor pel·lícula als Gaudí, entre altres.

 

Després de parlar sobre la tècnica actoral i tots els recursos i estratègies que s’han de tenir en compte per actuar davant la càmera, posant exemples a partir d’alguns dels seus treballs, els alumnes ho van posar en pràctica seguint les indicacions del director. Convertint la classe en un laboratori d’experimentació, els alumnes anaven assimilant els conceptes i precisant la seva interpretació fins aconseguir una actuació precisa per poder fer en càmera.

 

La valoració general va ser mol positiva, remarcant l’actitut propera i professional del director.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La Diana Escola de Teatre logo blanc

La Diana és una escola d'arts escèniques inspirada en el mètode Stanislavski, que utilitzen altres centres com Actor's Studio de Nova York.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a hola@ladiana.cat

× Et podem ajudar?