La Diana
NotíciesFinalitza la gira del grup de 3r

Finalitza la gira del grup de 3r

Durant l’últim any de formació, els alumnes de Graduat treballen per portar una obra de teatre als escenaris. Enguany s’ha triat “Un dios salvaje” de Yasmina Reza, una tragicomedia mundialment coneguda, inclús fent-se una versió cinematogràfica dirigida per Roman Polanski i interpretada per Christoph Waltz, Jodie Foster, John C. Reilly i Kate Winslet.

 

“Un dios salvaje” explica l’història de dos matrimonis que queden, en principi de forma civilitzada, per solucionar un conflicte entre els seus fills. Però la trobada es complicarà fins fer que els personatges arribin al seu límit.

 

Des de La Diana es treballa l’últim any com una simulació del món professional. A part de treballar tota l’obra i aprendre a produirla, els alumnes van portar-la de gira per diferents municipis i teatres tals com La Cate de Figueres, a L’Escala, Bordils, El Canal de Salt, la Sala Fénix de Barcelona i finalitzant amb El Pasillo Verde de Madrid.

 

Ara que han acabat la gira i la formació, esperem que els hi vagi molt bé a la nova aventura que és el món professional de l’interpetació.

La Diana Escola de Teatre logo blanc

La Diana és una escola d'arts escèniques inspirada en el mètode Stanislavski, que utilitzen altres centres com Actor's Studio de Nova York.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a hola@ladiana.cat

× Et podem ajudar?