La Diana
NotíciesLa Diana a El Punt Avui
Neix una nova escola de teatre i teatre musical

La Diana a El Punt Avui

Molt contentes de l’entrevista que ens ha fet El Punt Avui publicada el dijous 27 de maig. Us deixem amb l’article:

 

La Diana, dirigida per Cora Rosell, ja ha obert el període d’inscripcions

Girona té una nova escola professional de teatre i teatre musical. Es diu La Diana i s’inaugurarà el 3 de setembre al passeig d’Olot, número 68. La Diana –un nom que remet al mètode Stanislavski, que segueix el centre, pels objectius que s’ha de marcar l’intèrpret– és dirigida per l’actriu i directora escènica Cora Rosell. “Jo vaig anar a estudiar a Barcelona, a l’escola de teatre de Nancy Tuñón i Jordi Oliver. Fins ara molta gent havia de marxar fora a professionalitzar-se, per estudiar una cosa que faltava aquí, fins ara”, diu Rosell.

L’oferta formativa de La Diana inclou el graduat d’art dramàtic (3 anys, 2 dies a la setmana) i el graduat de teatre musical (4 anys, 3 dies a la setmana), amb classes de matí o tarda. Per accedir a aquests estudis, amb 18 alumnes per grup, caldrà fer proves d’accés, entre el 6 i el 10 de setembre, per a les quals ja estan obertes les inscripcions a Ladiana.cat . També hi ha un curs per a joves de 16 a 18 anys i un preparatori per a majors de 18 anys, per accedir als graduats sense proves d’accés. Més endavant hi haurà cursets intensius de 15 dies amb professionals.

La Diana és tot just la quarta escola de teatre musical a Catalunya, i es diferencia de les altres per l’assignatura de repertori i estils musicals, que permetrà a l’alumne formar-se amb un pianista professional i preparar-se per presentar-se a càstings. Una assignatura compartida pels dos graduats és la de producció, gràcies a la qual els alumnes prepararan durant l’últim any un espectacle com a projecte final, que es presentarà en un mínim de tres bolos.

 

Pots llegir l’article original al següent enllaç.

La Diana Escola de Teatre logo blanc

La Diana és una escola d'arts escèniques inspirada en el mètode Stanislavski, que utilitzen altres centres com Actor's Studio de Nova York.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a hola@ladiana.cat

× Et podem ajudar?