La Diana
Informació generalLa Diana al programa Fet a Mida de Tv de Girona
La Diana al programa Fet a Mida de Tv de Girona

La Diana al programa Fet a Mida de Tv de Girona

La setmana passada vam tenir l’honor de sortir a Tv de Girona on vam ensenyar una pinzellada del que fem a l’escola i la nostra directora Cora Rosell, va explicar el motiu pel qual va impulsar el centre La Diana.

La Cora i tots els professors de la Diana s’han format a Barcelona, on actualment hi ha formacions de graduats professionals de diferents anys (en el cas de teatre 3 anys i musical, 4) on es treballen diferents assignatures bàsiques com el cos, la veu, interpretació i en el cas del centre La Diana, també fem entrenament actoral, l’assignatura per a treballar el sentit de veritat en la interpretació.

També expliquem com són les classes, distribuïdes en parts teòriques i pràctiques. Cada assignatura té la seva necessitat teòrica. Per exemple, en l’assignatura Cultura del Teatre parlem de la història del teatre, i tot i que té una part pràctica on es treballaran escenes de Shakespeare en el seu moment o monòlegs del teatre grec, també fem la part teòrica on s’ha de conèixer què va passar o quins autors hi ha.

La Diana Escola de Teatre logo blanc

La Diana és una escola d'arts escèniques inspirada en el mètode Stanislavski, que utilitzen altres centres com Actor's Studio de Nova York.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a hola@ladiana.cat

× Et podem ajudar?