La Diana
NotíciesMasterclass amb Sergi Cervera

Masterclass amb Sergi Cervera

El passat 19 d’abril vam poder rebre una Masterclass d’en Sergi Cervera: actor, director i productor internacional. Un dels seus últims treballs com a productor i actor ha sigut “La mirada de la Fiona” de TV3. També en el “El cuerpo en llamas”, “Polònia”, “La Riera” i “Cites” entre altres. Director i productor de “Jo també em quedo a casa” per TV3. Actualment compagina la seva feina actoral entre Espanya i Estats Units.

Durant la Masterclass, en Sergi, des d’un punt de vista positiu i, sobretot, treballador, va insistir en la constància i en que els actors no hem d’esperar que ens caiguin els papers del cel sinò sempre buscar què puc millorar d’un mateix i aconseguir-ho. Els actors i les actrius han d’estar continuament buscant la manera d’aconseguir treballar i l’única manera és amb objectius reals i lluitar perquè s’aconseguexin, i anar avançant pas a pas. Un ha de creure en ell mateix.

 

La valoració va ser molt positiva, on en Sergi va ser proper, motivador i inspirador.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La Diana Escola de Teatre logo blanc

La Diana és una escola d'arts escèniques inspirada en el mètode Stanislavski, que utilitzen altres centres com Actor's Studio de Nova York.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a hola@ladiana.cat

× Et podem ajudar?