La Diana
NotíciesMasterclass amb Dafnis Balduz

Masterclass amb Dafnis Balduz

El passat 19 de gener vam tenir la sort de rebre una Masterclass de Dafnis Balduz, actor amb una llarga trajectòria en el món de la interpretació, en series com a Ventdelplà, Laberint d’ombres i Amar es para siempre, en cine amb Mientras dure la guerra, Forasteros o Los Renglones Torcidos de Dios entre moltes altres series i pel·lícules. En teatre també té un gran currículum, amb obres com Don Carlos, El cafè i L’Oreneta, on va guanyar amb aquesta obra el premi a millor actor als Premis Butaca del 2022.

 

Durant la Masterclass, Dafnis va ser molt proper amb l’alumnat de l’escola, convertint l’experiència en un col·loqui on els alumnes anaven preguntant els seus dubtes sobre la professió de l’actor. Va explicar la seva experiència en la professió i va donar exemple en la preparació de personatge, d’assajos, del compromís amb l’obra i amb el company/a en escena amb L’Oreneta.  També va explicar la realitat i la duresa de la professió, on els actors i les actrius han de treballar sense descans, inclús quan no es troben sobre l’escenari i la importància de saber lluitar contra la frustració. Dafnis va remarcar que sempre s’ha de lluitar per les coses que et fan feliç i va motivar els alumnes a que donin el 100% per aconseguir-ho.

 

La valoració general va ser molt positiva, on Dafnis va fer de la Masterclass inspiradora, reflexiva i amena.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

La Diana Escola de Teatre logo blanc

La Diana és una escola d'arts escèniques inspirada en el mètode Stanislavski, que utilitzen altres centres com Actor's Studio de Nova York.

×

Hola!

Contacta amb nosaltres a través de Whatsapp o envia'ns un email a hola@ladiana.cat

× Et podem ajudar?